Ed

Ed

Elke zomer zijn ze er weer. Kittens die nét iets te laat in mensenhanden zijn gekomen. Hierdoor hebben ze een belangrijke socialisatieperiode gemist en wordt het erg lastig ze nog aan mensen te laten wennen. Zo ook in de zomer van 2013 bij onze Ed en Eva. Broer en zus, gevangen bij een boerderij in het Friese Oostermeer. Zij gingen meteen in gastgezin. Hier maakten ze kleine vorderingen, maar bleven in de basis vrij schuw. Toen ze een half jaar oud waren zijn ze naar de stichting verhuisd en meteen gebleven. Wij hadden de hoop toch nog iemand te vinden die een poging met ze wilde wagen. En….dit lukte! Een jongen met veel geduld zag het helemaal zitten met dit duo. Tot onze grote spijt melde hij echter na een jaar een baan in het buitenland te hebben gekregen. Hij ging emigreren en wilde de katten niet meenemen. Ed en Eva kwamen terug naar Kat in Nood. Het is ons daarna niet meer gelukt een vergelijkbaar adres voor dit duo te vinden.

Wij hebben de hoop op herplaatsing inmiddels opgegeven. Eva laat zich ’s avonds aaien, maar alleen als ze je goed kent. Ed blijft soms liggen als je in zijn buurt komt, maar blijf liever op afstand. Kom je iets te dichtbij, dan is Ed vertrokken. Toch zijn het allebei vreselijk leuke katten. Ze zijn enorm sociaal in de groep en nog altijd zeer close met elkaar.

Een van de manieren om onze stichting en haar bewoners te ondersteunen is door een bewoner op afstand te adopteren. De bewoner blijft bij ons wonen maar u krijgt wel een adoptiecertificaat. Daarnaast ontvangt u jaarlijks ook een aantal updates van de bewoner die u heeft geadopteerd.