Popje

Popje

Mooie kleine Popje zat op een dag in de achtertuin van een kennis van één van onze vrijwilligers. Ze was enorm schuw en schoot meteen weer weg. Omdat ze erg mager was is de vrouw haar gaan voeren. Popje kreeg een beetje vertrouwen en bleef in de buurt. Ze begon er beter uit te zien en vond het plekje in de achtertuin prima. Helaas waren de katten van de vrouw minder blij met haar aanwezigheid. Omdat het ook niet bekend was of Popje een poes of een kater was werden wij benaderd voor hulp.

Popje kwam in oktober 2018 bij ons. Ze bleek een poes te zijn die ook nog niet gesteriliseerd was. Ze heeft alle behandelingen gekregen en daarna hebben wij gekeken in welke groep ze het beste zou passen. Dit werd verblijf 9

Popje is dolgelukkig omdat ze gek is op andere katten. Je ziet haar de hele dag om soortgenoten heen draaien en dat is ontzettend fijn om te zien. Naar ons blijft ze op afstand maar ze is wel enorm geïnteresseerd in wat we doen. Ook voor een lekker hapje durft ze wat dichterbij te komen. 

Een van de manieren om onze stichting en haar bewoners te ondersteunen is door een bewoner op afstand te adopteren. De bewoner blijft bij ons wonen maar u krijgt wel een adoptiecertificaat. Daarnaast ontvangt u jaarlijks ook een aantal updates van de bewoner die u heeft geadopteerd.