Hedwig

Hedwig

Maak kennis met Hedwig, een lieve en gezellige dame van ongeveer 3 jaar.
Hedwig is als kitten bij ons geplaatst helaas bleek ze daar toch niet helemaal op haar plek, waarna besloten is om een ander huis voor haar te zoeken.
Hedwig is de gezelligheid zelve, mensen vindt ze fantastisch en ze verwelkomt iedereen even enthousiast. Ze komt graag even knuffelen en komt, wanneer het haar uitkomt, ook wel even op schoot. Ze is gewend om af en toe een frisse neus te halen en zou dit in de toekomst ook graag weer doen in een veilige omgeving.
Wel heeft Hedwig een behoorlijk jachtinstinct, het is goed om hier rekening mee te houden wanneer er ook kleine knaagdieren of krielkippen in/om huis wonen.
Hedwig wordt niet direct heel enthousiast van andere katten wel zou ze evt. met een rustige kater samen kunnen wonen. Gezien haar sociale karakter zal een huishouden met kinderen zeker een optie kunnen zijn, al zal ze erg jonge kinderen mogelijk wat spannend vinden.

Heeft u interesse, wilt u kennismaken of heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer (0512) 300664 op maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 15:00.