Binx

Binx

Deze knappe kerel heet Binx, een kater van 4 jaar jong. Hij is een type ruwe bolster blanke pit. Toen Binx bij ons binnenkwam was het verhaal dat hij in de steek gelaten was door zijn eigenaar toen deze verhuisd was. Toen we echter er achter kwamen dat Binx een chip had en deze ook nog eens geregistreerd was, bleek dat het verhaal toch iets anders liep. Binx is als kitten door iemand in huis genomen, toen deze persoon verhuisde kon ze Binx niet meenemen en zorgde ervoor dat Binx overgenomen werd door een kennis. Hier was Binx, als ongecasteerde kater tussen een aantal andere katten, niet op zijn plek, waarna hij weggelopen was. Binx heeft in totaal zo’n 3 jaar gezworven en, in zijn korte leventje al het nodige meegemaakt.
Gelukkig heeft Binx in al die tijd op straat nog goed onthouden dat mensen erg leuk zijn. Hij wil heel graag aandacht, even gekriebeld worden en hij komt dan ook graag even bij je. Wel is het te merken dat zijn tijd op straat zijn vertrouwen wat geschaad heeft. Hij schrikt snel, kan flink blazen als hij het niet vertrouwd en is geen kat om mee rond te sjouwen. We hebben het volste vertrouwen dat, wanneer Binx op een rustig plekje woont en vertrouwen krijgt in zijn eigen persoon, hij zich verder ontpopt tot lieve knuffelkater.
Voor Binx zoeken we een plek zonder kinderen, met mensen die begripvol zijn en hem de tijd geven om op te bloeien. Waarschijnlijk zou Binx het in de toekomst wel weer fijn vinden om in een veilige omgeving een frisse neus te halen.

Heeft u interesse, wilt u kennismaken of heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer (0512) 300664 op maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 15:00.