Wander en Atschu

Wander (links) is begin april geboren. Zijn moeder was een schuwe poes, maar gelukkig werd het nestje op tijd gevonden zodat de kittens in een gastgezin konden om te socialiseren. Wander is een heel lief en aanhankelijk kereltje geworden. Wander zal zich snel aanpassen in een nieuwe situatie. Naast zijn prachtige koppie heeft hij ook echt een heerlijk open karakter.

Atschu (rechts) is gevonden toen hij erg ziek was. Hij had niesziekte en het heeft best een tijd geduurd voordat hij hiervan genezen was. Er heeft zich nooit iemand voor hem gemeld wat onbegrijpelijk is aangezien Atschu een super-sociaal katertje is. Hij is van begin april en nu dan ook echt toe aan een nieuw baasje. Atschu is een heerlijk knuffelig katertje die zich snel overal thuis zal voelen.

Atschu en wander Wander zijn dikke maatjes, dus als u op zoek bent naar een leuk duo… stop dan met zoeken! :)

Wilt u deze twee kereltjes een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

wander
Wander Atschu

   

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer