Volvo

Onze stichting helpt regelmatig mensen die, door wat voor reden dan ook, de zorg voor hun katten niet meer aan kunnen. Vaak gaat het om de hoeveelheid dieren en/of het feit dat ze nog niet geholpen zijn. In het geval van Volvo, Mylo, Mickey, Balou en Angel betrof het iemand die noodgedwongen afstand moest doen wegens een teveel aan dieren. De katten zijn sinds 21 januari bij ons en moeten nog een beetje wennen. Het is niet niks zo’n verhuizing. Toch zijn ze allemaal vreselijk lief en enorm dol op knuffelen. Ze zijn allemaal sociaal en zullen na een standaard gewenningsperiode snel hun draai in een nieuwe woonsituatie vinden. We weten dat het vinden van een plek waar ze allemaal heen kunnen niet gaat lukken, maar hopen stiekem dat ze misschien wel in setjes geplaatst worden. Ze zijn heel erg dol op elkaar.

Volvo is een prachtige donkerrode met witte kater. Hij is geboren op 05-05-2017. Als Volvo zijn baasje goed kent springt hij graag in zijn/haar nek waar hij gaat staan of liggen. Ook Volvo is een lieve en sociale kater.

Wilt u Volvo een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer