Ukkie

Ukkie is een poesje, geboren rond 20 mei,die de ontzettend houdt van spelen en dol is op haar soortgenootjes. Ze vindt de mensen best wel wat spannend, maar als ze je wat beter kent, dan is een voorzichtige aai ook best wel lekker, ze kan dan ook heerlijk spinnen. Ze zal in een nieuw huisje eerst wel weer even moeten wennen, maar dit komt zeker goed! 

Ze is samen met haar moeder en broertje zwervend gevonden langs de weg. Ze waren alle drie sterk vermagerd en zaten onder de vlooien. Gelukkig zijn ze alle drie flink gegroeid en goed gezond.

Ukkie

Ukkie

Ukkie

Wilt u Ukkie een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer