Track en Trace

Track en Trace (01-05-22) zijn twee van de vele kittens die dit jaar zwervend en ziek zijn aangetroffen. In de opvang moesten we ze meteen pesten met pillen en prikken wat hun socialisatie niet ten goede kwam. Daarom zijn ze na hun herstel in gastgezin gegaan. Dit is wat het gastgezin over ze schrijft :) 

Één ding is zeker: met Track en Trace is het nooit meer saai in huis. Het zijn bijzonder nieuwsgierige en ondernemende katjes. Ze volgen ons overal en zijn het liefst waar wij zijn, zelfs tot in de wc en onder de douche wanneer ze de kans zouden krijgen. Track vind alles prima. Trace is heel graag bij je, vindt het gezellig om over ons heen te lopen en lekker wat te snuffelen. Door haar behandeling vindt ze aanraken vaak nog wat spannend, maar dat vergeet ze wel steeds vaker. 

We zoeken voor dit bijzondere duo een rustige woonplek waar ze nog wat verder begeleid worden in hun socialisatie. Meer weten? Bel ons! Ze zijn zó de moeite waard.

Track en Trace

Track

Trace

Track

Neem contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer