Tina

Tina is één van de 34 katten die wij eind september hebben opgenomen. Hun eigenaar was iemand met een groot hart voor dieren. Helaas liep het aantal en daarmee de kosten voor hun onderhoud zodanig op dat het niet meer lukte alle dieren te laten helpen en adequaat te behandelen. Gelukkig vroeg hun eigenaar om hulp en konden wij haar deze ook bieden.

Tina is begin juni geboren. Zij vindt het nog een beetje spannend bij ons. Het is ook niet niks wat er de afgelopen weken allemaal gebeurd is. Een nieuwe eigenaar zal een beetje geduld met haar moeten hebben. Met rust en aandacht  gaat het zeker weten goed komen met dit meisje. Tina is graag in het gezelschap van andere katten en zal het dan ook goed doen tussen soortgenoten. Zeker als deze haar nog een beetje kunnen helpen in het overwinnen van spannende dingen.

Wilt u Tina een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer