Tijger en Blacky

Dit waanzinnig lieve duo heeft het vijftien jaar van hun leven meer dan uitstekend gehad. Ze hebben één keer een wisseling van eigenaar meegemaakt, maar bij dit tweede baasje waren ze graag voor de rest van hun leven gebleven. Soms lopen dingen anders… Hun baasje had geen keus dan afstand van ze te doen.

Tijger is de cyperse poes en Blacky de zwarte kater. Ze zijn nog hartstikke fit en zouden hun verblijf bij ons graag omruilen voor een (derde) eigen huisje. Ze moeten uiteraard samen blijven en gaan graag naar een adres waar geen andere katten of honden wonen. Wat zou het fijn zijn als we nog zo’n adres voor ze kunnen vinden! Ze hebben het zo verdiend!

Wilt u Tijger en Blacky een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer