Tiger

Dit waanzinnig lieve en knuffelige cyperse kereltje is geboren rond 1 augustus 2021. Hij woont nog maar net bij ons, maar is al helemaal klaar voor een eigen mandje. Waar Tiger voorheen leefde vertellen wij u graag persoonlijk meer over. Tiger is in tegenstelling tot de andere katjes waar hij mee leeft iets meer bescheiden. Hij moet even een dagje wennen in een nieuwe omgeving maar is daarna net zo knuffelig, speels en aanhankelijk als de rest. Ook Tiger heeft absoluut een speelmaatje nodig dus wij plaatsen hem uitsluitend op een adres waar al andere katten wonen die aansluiten bij haar leeftijd en energieniveau. Tiger is met een paar leeftijdsgenoten bij ons gekomen dus wie op zoek is naar een duo kan ook hier één van uitkiezen. Het zijn heerlijke katjes en degene die ze in huis neemt krijgt vriendjes voor het leven.

Wij zijn wel extra kritisch op hun woonomgeving. Als ze binnen blijven is er uiteraard geen probleem, maar als ze naar buiten gaan moet hun omgeving rustig en veilig zijn. De reden hiervoor leggen wij u ook graag even persoonlijk uit.

Wilt u Tiger een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer