Thomas

De eigenaar van Thomas zijn moeder had geen geld om haar te laten steriliseren waardoor het zoveelste nestje geboren werd. Gelukkig vroeg hij om hulp. De moederpoes is inmiddels gesteriliseerd en de kleintjes door ons overgenomen. Thomas (31-5) is een echte dromer. Hij kan heerlijk in zijn eigen wereldje bezig zijn en laat zich dan ook niet van de wijs brengen. Eten is zijn grootste hobby. Lekker spelen en achter iets aan rennen vindt hij ook geweldig. En hij is gek op knuffeltjes! Hij komt graag op schoot liggen en het duurt nooit langer dan 3 seconden voordat hij zijn buikje aanbiedt voor een heerlijk knuffelmomentje. Thomas is een heel sociaal mannetje naar andere katten en naar mensen. Met Thomas is het altijd gezellig!

thomas

thomas

We plaatsen kittens graag samen. Het zou dan ook geweldig zijn als Thomas met een van zijn nestgenootjes mag verhuizen :) Door op een foto of naam hieronder te klikken kunt u meer te weten komen over zijn zusje Toosje en zijn broertje Theo:

toosje theo
Toosje  Theo

Heeft u interesse in Thomas en/of een van zijn nestgenootjes?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer