Theo en Toosje

De eigenaar van de moeder van Theo en Toosje had geen geld om haar te laten steriliseren, waardoor het zoveelste nestje geboren werd. Gelukkig vroeg hij om hulp. De moederpoes is inmiddels gesteriliseerd en de kleintjes door ons overgenomen.

Theo (zwart-wit) is een donderstraal van de bovenste plank. Het plezier straalt uit zijn oogjes en het kan hem allemaal niet gek genoeg gaan. Rennen, springen, spelen en vooral de grenzen opzoeken. Dat betekent ook dat hij begrenzing nodig heeft om te leren wat “de regels” zijn. Zowel de kattenregels als de mensenregels. Theo barst van de energie en het zelfvertrouwen, hij is lekker sociaal naar andere katten en naar mensen. Als hij even een momentje rust heeft dan komt hij ook graag even op schoot knuffelen. En omdat hij zo’n lekkere druktemaker is kan hij het beste samen met zijn zusje Toosje geplaatst worden, dan kunnen ze elkaar lekker moe maken.

Toosje (cypers) is een prinsesje. Ze kan als een ware diva op de lekkerste plekjes liggen slapen en als je haar op zo’n fijn en veilig plekje treft dan wil ze ook graag lekker knuffelen. Maar veiligheid en vertrouwen is voor haar wel belangrijk. Veel geluiden en drukte vindt ze maar niets en andere katten zijn ook best wel eng. Met haar broertje Theo kan ze het wel goed vinden. Toosje is een verlegen dametje die het beste tot haar recht zal komen in een rustige omgeving samen met haar broertje Theo.

theo

toosje

toosje

Heeft u interesse in Theo en Toosje?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer