Tessa

Als er één poesje is die ons de afgelopen weken heeft geraakt dan is het Tessa wel. Zij komt van oorsprong uit Roemenië en is door een organisatie naar Nederland gehaald met de intentie haar te herplaatsen. Ze ging gedurende dit proces in gastgezin. Tessa bleek veel last van een oogje te hebben waar ze ook de nodige behandelingen voor heeft gehad. Dit had echter geen goed effect op het toch al wat introverte karakter van Tessa. Ze trok zich terug en liet zich niet graag meer knuffelen. Door een onverwachte gebeurtenis kon Tessa niet langer bij het gastgezin blijven. Er was geen andere opvangplek beschikbaar waardoor wij benaderd werden.

Tessa kwam binnen en leefde de eerste weken onder een groot kleed. Daar was ze veilig. Wij lieten haar met rust omdat we weten dat ze dit in het begin ook nodig hebben. Na verloop van tijd zijn we voorzichtig begonnen met contact maken. En… wat werden we hiervoor beloond ????. Tessa kwam uit haar schulpje en begon weer te genieten van de aandacht die ze kreeg. Inmiddels kan ze zeer intens knuffelen en is iedereen een beetje verliefd op haar geworden. Wij zoeken alsnog een rustige woonomgeving voor Tessa. Ze zal ongetwijfeld weer een beetje terugvallen en haar nieuwe baasje zal dit moeten begrijpen en haar opnieuw even de tijd moeten geven. Wij kunnen echter garanderen dat het wachten beloond gaat worden. Tessa is echt een enorme schat. Ze is ruim twee jaar oud dus kan nog heel lang van een nieuw leven genieten. Hopelijk vinden we deze snel voor haar!

Wilt u Tessa een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer