Sushi

Mooie Sushi (28-4) ging als een verlegen en terughoudend poesje in gastgezin. Ze is geboren in een huis met veel te veel katten en sneeuwde hier (met veel andere kittens) volledig onder. Van de verzorgers kreeg ze tevens te weinig aandacht. Toen Sushi bij ons kwam wist zij niet hoe leuk mensen konden zijn.

In het gastgezin heeft Sushi bijna een metamorfose ondergaan. Van heel voorzichtig aaien waarbij ze nog wat verstijfd bleef zitten is ze veranderd in een knuffelmeisje dat zelfs al op schoot kruipt. Ze is dol op haar mensen. Gedraagt zich als een hondje en loopt haar gastmoeder overal achterna. Sushi vindt het heerlijk om met balletjes, lintjes etc te spelen. Ze komt deze (ook weer net als een hond) na het weggooien ook weer terug brengen.

Nieuwe mensen zal Sushi door haar verleden weer even spannend vinden. Nu wij echter weten hoe ze kan veranderen twijfelen wij er ook geen seconde aan dat zij op een nieuw adres ook snel haar aanhankelijke kant zal laten zien. Ze vraagt een klein beetje geduld in het begin. Maar geloof ons... Sushi is echt de moeite waard :)

sushi

sushi

 


Heeft u interesse in Sushi?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer