Kalender 2023

Er gebeurt van alles in een jaar bij ons op de stichting. We delen hier natuurlijk al veel van via onze social media kanalen en twee keer per jaar in het Zwervertje. Het leek ons leuk om enkele van deze gebeurtenissen op nog een andere manier te delen, namelijk in de vorm van een jaarkalender.

voorkant kalender 2023

Dit jaar hebben wij voor het eerst een Kat in Nood jaarkalender gemaakt. Ieder maand blikken we daarbij terug op een gebeurtenis of leuk weetje uit dezelfde maand in 2022. Iedere maand een mooie foto met een kort verhaaltje.

De kalender is bij ons op de stichting te koop maar kan ook opgestuurd worden. Een kalender kost €12,50 en als deze opgestuurd moet worden komt daar nog €2.- verzendkosten bij. Leuk voor uzelf maar ook leuk om cadeau te geven!

U kunt een kalender bestellen door een mail te sturen naar rixt@katinnood.nl. In deze mail kunt u aangeven hoeveel kalenders u wilt bestellen en naar welk adres (of adressen) deze verstuurd mag worden.

En natuurlijk komt 100% van de opbrengsten ten goede van onze bewoners!

Hieronder nog een kleine selectie uit de kalender (door op een afbeelding te klikken opent een grotere versie van de foto in een nieuw tabblad).

januari april juni

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer