Donateur jaarlijks

U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit informatieblad houden wij u op de hoogte van het wel en wee van de stichting. Natuurlijk zijn alle donateurs van harte welkom om de stichting eens te bezoeken. Een mooie gelegenheid hiervoor is onze jaarlijkse open dag.

Stichting Kat in Nood is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Kat in Nood hoeft daarom geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over de erfenissen en schenkingen die zij ontvangt. U heeft als donateur van een ANBI ook een belastingvoordeel: u kunt uw giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken binnen de daarvoor geldende regels.

Wilt u donateur worden? Dan kunt u een email sturen naar info@katinnood.nl

* We zijn bezig met het vernieuwen van onze website, waarbij het aanmelden als donateur een stuk eenvoudiger zal worden.

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer