Solomon

Solomon

Van deze prachtige jongen is afstand gedaan wegens plasproblemen. Het werd bij ons echter al snel duidelijk dat dit met stress te maken heeft. Er is uitgebreid onderzoek bij Solomon gedaan en medisch is er niks met hem aan de hand. Hij houdt simpelweg niet van veel drukte om zich heen. Geen andere katten, geen honden, geen jonge kinderen maar gewoon een fijne rustige plek voor zichzelf met een baasje die weet wat goed voor hem is. Dan is Solomon niet alleen een beauty maar ook nog eens een enorme lieverd. Hij is geboren op 14 februari 2013 en met zijn acht levensjaren nog topfit.

Als stichting voor moeilijk tot niet-herplaatsbare katten zien wij enorm veel van dit soort gedragsproblemen. Gelukkig weten we uit ervaring dat vrijwel al dit gedrag verdwijnt als de leefsituatie aangepast wordt. Wie geeft Solomon een kans op een lang en vooral gelukkig leven?

Wilt u Solomon een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer