Silke

Dit mooie meisje (2013) woont sinds eind 2015 bij onze organisatie. Wij kregen het verzoek haar op te nemen omdat ze vanuit een andere (reguliere) opvang niet plaatsbaar bleek. Silke hoorde bij een grote groep katten die wegens verwaarlozing in beslag genomen werd. Dit vond plaats in het Friese Dokkum.

Silke is schuw. Door de (te) grote groep katten en te weinig aandacht heeft ze niet geleerd dat contact met mensen ook fijn kan zijn. Mensen zetten eten neer en daar blijft het bij. Naast haar angst voor mensen heeft ze ook een lichte chronische vorm van niesziekte. Waarschijnlijk heeft ze dit in het verleden opgelopen en is dit nooit juist behandeld.

 Silke woont bij ons in een groep en doet het erg goed. De frisse buitenlucht heeft een positief effect op haar luchtweg-problemen. Haar conditie is in het algemeen verbeterd waardoor wij Silke hebben zien veranderen van een mager katje tot een mooie bolle meid. Haar vacht glanst en ze oogt zeer ontspannen.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer