Siebe

Dit is Siebe en hij is een echte knuffel. Siebe vindt het heerlijk om bij je op schoot te liggen en kan dat uren volhouden. Siebe heeft iets langer haar en moet daarom regelmatig gekamd worden. Ook hij mag heel graag met een pingpongballetje spelen en is erg nieuwsgierig naar alles wat nieuw is.

Siebe zit momenteel in een gastgezin met broertje Sibbel en zusje Sushi. We plaatsen kittens graag samen en het zou dan ook fijn zijn als Siebe met zijn broertje of zusje mag verhuizen.

siebe

siebe

siebe

sibbel siebe sushi

Door op een naam en/of foto hieronder te klikken kunt u meer te weten komen over Siebe en Sushi.

sibbel sushi
Sibbel Sushi

Heeft u interesse in Siebe en/of zijn broertje of zusje?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer