Shy

Ik ben Shy een zwart met beetje witte poes. Deze hele lieve poes is rond 26/5 geboren.

Mijn naam verraad mij karakter al een beetje. Ik ben erg verlegen maar als je lekker vlees op je brood hebt ben ik niet de beroerdste om dit bij je te komen halen of het van je bord af te stelen. Maar ja het ruikt dan ook zo lekker dat ik dan even mijn angst voor die handen vergeet.

Als je mij eenmaal hebt aangeraakt en ik ben die handen even vergeten dan kan ik mijn motor ook wel even voor je aanzetten. Uiteindelijk is het dan wel weer genoeg en ga ik weer lekker spelen. Ik ben nog erg terughoudend maar elke dag wordt mijn vertrouwen groter.

Ook houd ik van een opgeruimd huis en ga dan ook zeker met de rommel aan de sleep. Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest.

Wat ik nog meer zoek zijn vriendjes, hoge gordijnen en een bank om mee, op en in te spelen. Ben je heel erg gesteld op je meubilair dan ben ik denk ik niet z’n goed match ;)

Maar mocht u het toch met mij zien zitten dan kunt u naar de stichting bellen en mag u voor een keuring bij mijn pleegmama langs.

shy

shy

Heeft u interesse in Shy?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer