Senna

Wij helpen regelmatig bij situaties die ‘uit de hand dreigen te lopen’. Het gaat dan vaak om mensen met grote hoeveelheden katten die geen geld hebben voor de sterilisatie/castratie met alle gevolgen van dien. Wij doen de belangrijke ingreep kosteloos, de volwassen katten gaan weer terug en we nemen de aanwezige kittens over.

Senna komt uit zo’n situatie. Zij is een prachtig cypers met wit poesje geboren rond 28-4. Senna heeft altijd mensen om haar heen gehad, maar is niet de hele dag door geknuffeld. Hierdoor vindt zij het nog wat spannend bij ons. We merken dat ze wel heel graag wil, maar ook wij hebben wat te weinig tijd. Senna gaat daarom in gastgezin waar ze verdere stappen kan maken in de socialisatie. Wij houden haar verhaaltje dan ook up to date. Mocht u ervaring hebben met katjes die nog een klein beetje hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op. Ze zijn zó de moeite waard!

senna

senna

senna

senna

senna

sjakie en senna

senna

Wilt u Senna een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer