Saartje

Voor deze ontzettende lieve 11-jarige poes zoeken wij een fijne plek waar ze als enige kat mag wonen. Saartje is dol op knuffelen en kan snorren als de beste. Ze praat ook graag tegen je :). Wie naar haar kijkt ziet dat ze een beetje scheel kijkt. Ze heeft zgn nystagmus verticaal. Hier kan ze prima mee leven, maar een stressarme omgeving is wel het beste. Saartje kan niet samen met andere katten en/of honden. Ze heeft voorkeur voor vrouwen maar een echtpaar zal ook prima gaan. Een gezin met (jonge) kinderen is niet geschikt voor Saartje. Ook mag ze heel graag even een frisse neus halen dus wij plaatsen haar graag op een plek waar ze naar buiten mag.

Saartje is voorzichtig van karakter, niet avontuurlijk ingesteld en neemt met een klein territorium genoegen. Een nieuwe eigenaar zal even geduld moeten hebben want Saartje heeft tijd nodig om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving. Veranderingen zijn lastig voor haar. Ze heeft een geschiedenis van blaasgruis en is gevoelig voor het ontwikkelen van een blaasontsteking. Hierdoor eet ze blaasgruis dieet. 

Saartje heeft de nodige wensen... dat klopt. En toch is het zo'n verschrikkelijke lieve poes die echt een gouden mandje verdiend. Omdat het leven in een opvang niet geschikt voor haar is verblijft Saartje momenteel in een gastgezin. Wij hopen haar vanaf hier te herplaatsen.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer