Romy

Dat er in de zomerperiode veel kittens gedumpt worden is bijna algemeen bekend. Deze zomer is het helaas extreem… Het nestje waar Romy uit komt werd bij toeval gevonden. Er was één brutaal kittentje in dit nestje die een rotonde op was gelopen. Automobilisten stopten en één persoon stapte uit en begon tegen het kleine viervoetertje te praten. Binnen een paar tellen kwam toen het hele nest tevoorschijn. In totaal maar liefst 7 kittens. Mager, onder de vlooien en behoorlijk last van niesziekte. Ze zijn bij ons gekomen en zeer intensief behandeld. Toen ze weer gezond waren zijn ze naar een gastgezin gegaan waar ze zich momenteel verder ontwikkelen als heerlijke vrije en lieve kittens.

romy

romy

Romy is een prachtige driekleur poesje, geboren rond 22-5. Romy is een heerlijk ondernemend dametje. In eerste instantie was ze wat bang maar dat is helemaal verdwenen. Ze wordt graag geaaid en kan heel hard spinnen. Voor het raam naar buiten kijken vindt ze een leuke bezigheid, overal op klimmen ook. Spelen met andere kittens doet ze graag maar ze gaat ook gerust alleen op verkenning. Romy zit samen met Ruud en Robin in gastgezin. Het zou heerlijk zijn als zij met één van haar nestgenootjes mag verhuizen :)

Nestgenootjes Ruud en Robin (door op een foto of naam te klikken kunt u meer te weten komen over deze kittens):

ruud robin
Ruud Robin

Heeft u interesse in Romy en/of een van haar nestgenootjes?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer