Robin

Dat er in de zomerperiode veel kittens gedumpt worden is bijna algemeen bekend. Deze zomer is het helaas extreem… Het nestje waar Robin uit komt werd bij toeval gevonden. Er was één brutaal kittentje in dit nestje die een rotonde op was gelopen. Automobilisten stopten en één persoon stapte uit en begon tegen het kleine viervoetertje te praten. Binnen een paar tellen kwam toen het hele nest tevoorschijn. In totaal maar liefst 7 kittens. Mager, onder de vlooien en behoorlijk last van niesziekte. Ze zijn bij ons gekomen en zeer intensief behandeld. Toen ze weer gezond waren zijn ze naar een gastgezin gegaan waar ze zich momenteel verder ontwikkelen als heerlijke vrije en lieve kittens.

ruud

robin

Robin is een prachtig rood-wit katertje, geboren rond 22-5. Robin, de kleinste van het stel maar zeker niet de minste. Erg aanhankelijk, komt gelijk naar je toe en zit graag bij je of op schoot. Lekker actief en speels. Speelt met zijn broer of zus en met alles wat hij maar op de grond vindt. Robin zit samen met Romy en Ruud in gastgezin. Het zou heerlijk zijn als hij met één van zijn nestgenootjes mag verhuizen :)

Nestgenootjes Ruud en Romy (door op een foto of naam te klikken kunt u meer te weten komen over deze kittens):

ruud romy
Ruud Romy

Heeft u interesse in Robin en/of een van zijn nestgenootjes?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer