Punkie

Een open sollicitatie naar een gouden mandje ! Want dat is waar Punkie hele nachten van droomt.

Och.. wat was hij een klein schattig wurmpje 3 jaar geleden. Hij werd als kitten bij ons vandaan geplaatst. Inmiddels een grote (iets te zware) vent met nog een net zo'n lief karakter.

Punkie is helaas terug gekomen van adoptie. Er valt niemand iets te verwijten; de adoptanten waren gek op hem, en hebben alles uit de kast getrokken om het te laten werken. Helaas was dit voor Punkie niet goed genoeg. Het gaat hier om het welbekende "plassen waar het niet mag" verhaal, en niet te zuinig. Punkie is inmiddels alweer een aantal maanden terug op de stichting, woont in een kleine groep katten, en is een blije kerel. Hij heeft zijn oude gedrag nog nooit weer laten zien. Wel is hij gevoelig, hij kan slecht tegen teveel drukte aan zn hoofd, en heeft dan snel de neiging zich terug te trekken. Ook een reden waarom hij bij potentieel bezoek niet direct in de kijker valt, en wij denken; bij langdurige blootstelling ook de reden van zijn "plasgedrag".

Punk is echter een schatje, zo verknocht aan menselijk contact, slaapt het liefst op schoot en wij hopen dat er toch die ene speld in de hooiberg is die aan al Punkie zijn eisen voldoet.
Wat zoekt Punkie;

- Een rustig huishouden, geen kleine kinderen.
- Geen honden.
- Soortgenoten mag, maar deze moeten hem niet steeds op zijn lijf willen springen.
- Punk gaat heeeeel graag naar buiten, dit moet natuurlijk wel veilig zijn.

Wie geeft Punkie zijn eigen (niet te kleine) mand?

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer