Pension

Op vakantie en tevens een goed doel steunen? Dit kan door uw kat tijdens uw afwezigheid onder te brengen in één van onze pensiongedeeltes. Deze ruimtes zijn gecreëerd om de Stichting een klein (financieel) steuntje in de rug te geven. Net als de verblijven voor de stichtingskatten hebben onze pensiongedeeltes een mooi ingericht binnenverblijf met voldoende individuele ligplekjes en zeer ruime buitenrennen.

Uw kat is verzekerd van een prima verzorging, waardoor u met een gerust hart weg kunt gaan. Alle katten zijn bij ons welkom en in goede handen bij  ons kundige personeel en de regelmatig aanwezige dierenarts.

Voorwaarden en tarieven

Uw kat dient in het bezit te zijn van een geldige inenting. Deze mag niet ouder zijn dan een jaar en niet jonger dan twee weken. Tevens dient uw kat vrij van vlooien te zijn als hij/zij bij ons komt.

Prijzen per 1 januari 2022

  • 1 kat €8.50 per kat, per dag
  • 2 katten € 7.50 per kat, per dag
  • 3 katten of meer €6.50 per kat, per dag
  • Langdurig pension (verblijf van 3 maanden of meer) €4.50 per kat per dag
  • Katten met diabetes (verblijf in overleg) €11.00 per kat per dag
  • Katten met extra medische zorg; een extra toeslag op het normale tarief van €1.00 per kat per dag.

 

Annuleren vanaf 1 januari 2022.

In de maanden juni, juli, augustus september, december en in de herfst- en mei vakantie geldt minimaal 2 weken vooraf kosteloos annuleren.

Niet tijdig annuleren of niet komen opdagen voor de pensionreservering zullen wij 50% van de totale pensionrekening, met een minimum van €25,- in rekening brengen.


Wat betreft de kosten ten aanzien van aangepaste voeding en/of medicatie gaan we vooraf met u in overleg.

Langdurige opname van uw kat(ten)

De verzorging en opvang van uw geliefde kat(ten) in tijden van ziekte en/of revalidatie kan met ons geregeld worden, en ook na uw overlijden is deze bij ons in goede handen. Een moeilijk onderwerp, maar toch goed om over na te denken en indien nodig te regelen. U kunt hierover ten allen tijde contact met ons opnemen.

Voor vragen of om te reserveren kunt u ons bellen (0512-300664) of mailen: pension@katinnood.nl

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer