Pension

Op vakantie en tevens een goed doel steunen? Dit kan door uw kat tijdens uw afwezigheid onder te brengen in ons pensiongedeelte. Deze ruimte is gecreëerd om de Stichting een klein (financieel) steuntje in de rug te geven. Net als de verblijven voor de stichtingskatten heeft ons pensiondeel een mooi ingericht binnenverblijf met voldoende individuele ligplekjes en een ruime buitenren. Ons pensiongedeelte bevindt zich in verblijf 2.

Uw kat is verzekerd van een prima verzorging, waardoor u met een gerust hart weg kunt gaan. Alle katten zijn bij ons welkom en in goede handen bij  ons kundige personeel en de regelmatig aanwezige dierenarts.

Voorwaarden en tarieven

Uw kat dient in het bezit te zijn van een geldige inenting. Deze mag niet ouder zijn dan een jaar en niet jonger dan twee weken. Tevens dient uw kat vrij van vlooien te zijn als hij/zij bij ons komt.

Prijzen per 1 januari 2016

  • Een kat: € 7,50 per dag
  • Twee katten: € 6,50 per dag/per kat
  • Vanaf drie katten: € 5,50 per dag/per kat
  • Langdurig pension (periode in overleg): € 4,50 per dag/per kat


Wat betreft de kosten ten aanzien van aangepaste voeding en/of medicatie gaan we vooraf met u in overleg.

Langdurige opname van uw kat(ten)

De verzorging en opvang van uw geliefde kat(ten) in tijden van ziekte en/of revalidatie kan met ons geregeld worden, en ook na uw overlijden is deze bij ons in goede handen. Een moeilijk onderwerp, maar toch goed om over na te denken en indien nodig te regelen. U kunt hierover ten allen tijde contact met ons opnemen.

Voor vragen of om te reserveren kunt u ons bellen (0512-300664) of mailen: info@katinnood.nl

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer