Parky en Sony

Parky (katertje) en Sony (poesje) zijn twee prachtige zwarte katjes die toe zijn aan hun 'forever home'.

Deze twee glanzende en gezonde kittens zoeken het liefst een plekje met (af en toe ;) ) een Netflix kijkende mens in de buurt. Dan komen ze er heerlijk spinnend bij liggen om samen te ontspannen.

Zeg nou zelf... wie wil er niet lekker op de bank ploffen met deze twee beauties?

Parky en Sony

Parky en Sony

Parky en Sony

Parky en Sony

Parky en Sony

Parky en Sony

Parky en Sony

Parky en Sony zitten in een gastgezin met Lima. Hoewel Lima niet hun daadwerkelijke moeder is heeft Lima wel de rol van pleegmoeder vervuld. Deze drie slapen iedere nacht heerlijk samen. Mocht u naast ruimte voor Parky en Sony ook nog ruimte hebben vooreen iets oudere kat dan is de combinatie met Lima perfect. Door op de foto hieronder te klikken kunt u meer lezen over Lima.

Parky Sony en Lima

Heeft u interesse in Parky en Sony (en misschien zelfs ook in Lima)?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer