Noor & Grey

Noor en Grey

Dit mooie duo is begin april geboren in…. Marokko! Een donateur van onze organisatie komt hier regelmatig en dit duo kwam tijdens haar laatste bezoek op haar pad. Het leven voor katten in een land als Marokko is loodzwaar. Op straat lopen ze gevaar en velen worden dan ook niet oud. Er zijn maar weinig mensen die ze in huis houden en op medisch gebied is er vrijwel niets. Zelfs asielen/opvangen zijn amper te vinden dus wat doe je met twee kleine hummeltjes als je ze eenmaal onder je hoede hebt genomen. Inderdaad… meenemen naar Nederland. Wij hebben besloten onze donateur te helpen bij de herplaatsing. Uiteindelijk maakt het niet uit waar ze vandaan komen. Alle katten verdienen een fijn eigen thuis.

Grey was in Marokko tot een leeftijd van twee/drie maanden bij zijn moeder. Deze heeft hem vervolgens verstoten. Doordat Grey om haar heen bleef hangen, is zij weg gegaan. Later zag onze donateur dat ze al weer drachtig was wat mogelijk de reden van haar vertrek was. Grey is het meest overheersend van dit duo maar ook het meest emotioneel. Hij miauwt heel wat af om zijn emoties te uiten. Grey is een goede eter. Hij eet vaak zowel zijn eigen eten als dat van Noor op. Hij is dol op knuffelen en komt graag op je schoot liggen. 

Noor is komen aanlopen toen ze ook ongeveer twee/drie maanden was. Zij verbleef in de buurt van een volwassen poes, maar ze lag nooit bij haar te drinken. Mogelijk was dit toch niet haar moeder. Noor heeft wat meer tijd nodig om aan nieuwe situaties/mensen te wennen. Als ze je eenmaal kent en vertrouwd  wil ze graag geaaid worden. Noor is een kleine eter en laat haar hapje soms wat te makkelijk door Grey afpakken.

Noor en Grey zijn heel erg aan elkaar gehecht. Ze zijn dol op spelen en halen de idiootste capriolen uit. Beide kunnen heel goed en snel klimmen. Dit komt omdat ze al heel vroeg in bomen moesten klimmen om de straathonden te ontvluchten die hen opjaagden om vervolgens dood te bijten. Zij sliepen voor hun veiligheid dan ook vaak in een boom.

Geeft u dit duo hun welverdiende gouden mandje? Ze zijn nog jong en hebben helaas al een aardige rugzak, maar hopelijk kunnen ze hun verleden snel achter zich laten en gaan genieten van een heerlijke toekomst!

Als uw situatie bij Noor & Grey past of wilt u meer over hun weten? Neem dan (bij voorkeur) telefonisch contact met ons op. Wij zijn hiervoor dagelijks, m.u.v. donderdag en zondag, bereikbaar tussen 10.00 en 15.00 uur op nummer 0512-300664.

 

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer