Nikki

Nikki

Onze organisatie doet veel zgn TNR-acties. Katten op buitenlocaties worden gevangen, gesteriliseerd/gecastreerd en weer retour geplaatst. Bij het terugplaatsen stuiten we nog wel eens op verzet van een ‘eigenaar’. Men is de vaak schuwe katten vaak liever kwijt dan rijk. Wij kunnen echter niet blijven helpen als we alle katten moeten opnemen. Door deze uitleg komt er begrip en kunnen wij de katten vaak probleemloos terug plaatsen. We doen dit echter alleen als de leefsituatie acceptabel is. De katten moeten een dak boven hun hoofd hebben en er moet voldoende voedsel zijn. Als dit niet het geval is en de eigenaar in kwestie werkt meer tegen dan mee, besluiten we soms alsnog om ze niet terug te plaatsen. Dit gebeurde ook bij een groep die wij in december vingen. Wij besloten vijf katten te houden. Niet alleen door hun slechte leefsituatie, maar ook omdat ze niet heel erg moeilijk waren. Na een paar weken in onze opvang zijn we zelfs zover dat we op zoek gaan naar een nieuw huis.

Van deze hele groep vindt Nikki het nog het meest spannend. Dit mooie zwarte meisje van een maand of acht kiest er voorlopig voor om afstand te houden. Nikki is echt een kattenkat en het is aandoenlijk om te zien hoe graag ze soortgenoten opzoekt. Nikki is een poesje waar geen verwachtingen van moeten zijn. Als zij ergens mag wonen waar ze tussen soortgenoten leeft zal ze in de loop van de tijd zeker gaan bijdraaien. Ze is nieuwsgierig, speels en op afstand echt een heel leuk meisje die het ook verdient om na een moeizame start een eigen fijne plek te krijgen.

Wilt u Nikki een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer