Neeltje

Prachtige lieve Neeltje (2016) is terug gekomen van plaatsing omdat zij geen goede match was met de andere kat die in dit huis woonde. We zijn daarom nu op zoek naar een adres waar ze alleen of samen met een kater mag leven. Neeltje doet het bij ons tussen een paar katers heel erg goed.

Neeltje komt van oorsprong van een boerderij. Zij was hier aan komen lopen, maar haar bijzondere verschijning deed vermoeden dat zij niet een echte ‘boerderij-kat’ was. Toch heeft ze een tijdje op dit boerenerf geleefd en kwam ze bij ons in beeld toen wij een zgn TNR-actie gingen uitvoeren. Eenmaal gevangen bleek Neeltje ook nog eens sociaal te zijn. Wij hebben daarom besloten haar te houden en te herplaatsen.

Neeltje is vreselijk lief, maar kan sommige dingen ook nog wat spannend vinden. We zoeken daarom een rustig woonadres voor haar. In een gezin met jonge kinderen zal zij zich niet fijn voelen. Hopelijk vinden we binnenkort Neeltje haar échte gouden mand. Misschien bij u?

Wilt u Neeltje een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer