Mystic

Mystic is, samen met haar broertjes Macho en Murphy, geboren rond 16 september. Dit nestje kwam tevoorschijn tijdens een van onze TNR-acties. Dit drietal heeft eerst een aantal weken met hun moeder bij ons op de stichting gewoond. Na een tijdje is de moeder teruggegaan en zijn de kittens in een gastgezin ondergebracht. Inmiddels zijn de kittens toe aan hun forever home.

Deze prachtige, elegante, diep zwarte jongedame is graag bij je in de buurt. Ze vindt alles wat je doet reuze interessant, maar is daarbij (nog) wel wat afstandelijk. Een aai af en toe is prima maar het hoeft voor haar nog niet al te 'klef' te worden. Ze zou graag samen met één van haar broertjes (of misschien met allebei!) verhuizen. Ze kan goed met beide broers overweg, maar met broertje Macho heeft ze een net iets grotere klik.

Mystic

Mystic

Macho Mystic en Murphy

Wilt u Mystic een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer