Monster

Met de instelling: ‘wat hebben we te verliezen’, zetten we onze Monster op de site. Om te beginnen past zijn naam totaal niet bij zijn karakter. Monster is namelijk een grote schat. Hij is negen jaar oud en heeft in die jaren het nodige meegemaakt. Monster heeft meerdere eigenaren gehad en vooral bij zijn laatste eigenaar op medisch gebied ook nogal wat meegemaakt. Monster kreeg last van blaasgruis en ontwikkelde zelfs blaasstenen. Hij heeft meerdere operaties ondergaan om deze stenen (plus gruis) te verwijderen. Omdat hij toch nog verstopt raakte heeft hij zelfs een penisamputatie ondergaan zodat de doorgaan van blaas naar ‘buiten’ standaard groter werd. Met een speciaal blaasdieet moest het leven nu probleemloos gaan. Dit leek ook even het geval, maar na een verhuizing begon het plassen in huis opnieuw. Over de woonsituatie en eigenaar van Monster vertellen wij u graag persoonlijk meer, maar wij kregen (nadat we zijn verhaal hoorden) het vermoeden dat er misschien meer speelde. Heel veel plasproblemen hebben namelijk een psychische oorzaak.

Toen Monster bij ons kwam zagen wij een enorm gespannen kater. Lief maar enorm gedrukt. Wij hebben hem vooral eerst rust gegeven. Toen hij begon te wennen kwam ook het contact. Monster kan enorm intens knuffelen. Vanaf dag één heeft hij bij ons nergens anders geplast dan in de kattenbak. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat er wel degelijk andere omstandigheden mee hebben gespeelt rondom zijn onzindelijkheid.

Kortom: Wij gaan proberen een andere plek voor deze grote jongen te vinden. De gedachte dat hij voor de rest van zijn leven in een opvang moet wonen is hartverscheurend.

Wij zoeken een plek waar hij als enige kat mag wonen. Zijn woonomgeving moet rustig zijn en zijn baasje moet veel tijd en liefde voor hem hebben. Monster moet wel op blaasgruisdieet blijven staan, maar de kosten hiervan vallen reuze mee. Monster is de investering echt meer dan waard. Als u degene bent die zijn/haar hart open stelt voor een moeilijk plaatsbare kat, dan is Monster dé kat voor u. We gunnen deze lieve jongen echt een gouden plek voor de rest van zijn leven.

Wilt u Monster een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer