Moccio

Moccio

Deze waanzinnig lieve en knappe kater van een jaar oud kwam met een heftige niesbesmetting bij een ander opvang binnen. Hier kreeg hij de standaard behandeling die helaas niet aansloeg. Moccio nieste er op los. Dikke klodders snot vlogen zijn neus uit en uiteraard snapt iedereen dat je zo’n kat niet makkelijk plaatst. De dierenarts gaf het advies hem in te laten slapen en dat ging één van de medewerkers net iets te ver. Ze benaderde ons met de vraag of wij nog iets voor hem konden doen. Wij besloten Moccio op te nemen en eerst maar eens te kijken hoe erg het was gesteld met zijn snot. Dit was in het begin behoorlijk maar na een tijd op goede voeding en leven in een ruimte zonder stress en weinig andere katten begonnen wij het verschil te merken. Na een kuur die wij vaker inzetten bij chronische niezers horen wij hem helemaal niet meer. Moccio is een enorm lieve en gezellige en lieve kater! Wat zou het jammer zijn als hij de rest van zijn leven in een opvang door moet brengen. Wij hopen dan ook wij een fijne eigen plek voor hem kunnen vinden. Mocht hij door de verhuizing en veranderingen in zijn leven weer een terugval krijgen staan wij garant voor zijn behandeling. Wij denken echter dat dit niet nodig zal zijn.

Eén kleine waarschuwing met een knipoog: Moccio is enorm speels en niets is in dat opzicht veilig. Hij zit in alles een uitdaging en racet met alles wat hij kan vinden door zijn verblijf. Een zeer lachwekkend gezicht. Wie Moccio in huis haalt kan de tv wel uit laten staan :)

Wilt u Moccio een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer