Minoe

De eigenaar van Minoe (2019) kon wegens financiële problemen niet langer voor zijn katten zorgen. Minoe had op het moment dat er om hulp gevraagd werd zelfs nog een kitten. Wij hebben besloten te helpen. Minoe haar kitten is inmiddels geadopteerd en nu is ze zelf aan de beurt.

Minoe is een echte driekleur. Ze is heeft graag de aandacht voor zichzelf en soortgenoten om zich heen hoeft voor haar niet zo nodig. Bij ons heeft ze hierin niet zoveel keus waardoor ze af en toe wat overprikkelt is en wel eens een flinke mep kan geven. Ze doet dit niet alleen naar soortgenoten, maar ook naar haar verzorgers. Als het echter rustig is, dan doet Minoe het heel erg goed. Komt graag knuffelen en geniet zichtbaar. Wij zoeken voor Minoe dan ook een huisje bij mensen die haar even de tijd geven om tot rust te komen. Wij weten zeker dat de lieve poes die Minoe ook kan zijn zich dan weer veel vaker zal laten zien. Wil u meer over haar weten? Bel ons rustig even op.

Wilt u Minoe een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer