Mini en Maxi

Dit knappe duo werd plots gesignaleerd in de achtertuin van iemand. Hongerig en een beetje schuchter. Met behulp van een beetje eten waren ze snel gevangen. Een buurtbewoner vertelde dat een paar dagen eerder op dezelfde plek een moederpoes was doodgereden. Zeer waarschijnlijk was dit de moeder van de twee kleintjes. Er bleek ook nog een broertje te zijn, maar deze was (mogelijk ook door een aanrijding) zodanig gewond dat hij geen katwaardig leven kon leiden. Met veel verdriet moesten wij de beslissing nemen hem in te laten slapen. 

Mini en Maxi zijn absoluut broer en zus waarbij Mini het kleine poesje is en Maxi de grote kater. Ze zijn geboren rond 21-05. De eerste dagen bij één van onze gastgezinnen vonden ze even heel spannend, maar dat was snel voorbij. Ze knuffelen er inmiddels op los. Ze hebben vrijwel zeker een sociale basis, maar zijn mogelijk gedumpt en hebben daardoor ook even op straat gewoond. Nieuwe dingen vinden ze soms nog even spannend, maar dit is heel snel voorbij. Zodra ze merken dat alles in orde is gaan hun motortjes aan om nooit meer uit te gaan. Als dit beeldschone duo gaat verhuizen zullen ze dit ook vast even een dagje wat spannend vinden, maar wie ze even de tijd geeft gaat 100% zeker beloond worden met heel veel knuffels :)

Wilt u Mini en Maxi een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Mini Maxi
Mini Maxi

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer