Miepie

Miepie is gevonden bij het verplaatsen van hooibalen tijdens een van onze TNR acties. Waarschijnlijk waren haar nestgenootjes al versleept door de moeder.

Inmiddels gaat het erg goed met Miepie en heeft ze zich ontwikkelt tot een super sociale kitten. Ze speelt graag en houdt ook zeker van knuffelen.

Miepie zit in een gastgezin met twee soortgenootjes, Dirkje en Froggie. Geen familie, maar wel dezelfde leeftijd en goede vriendjes. Miepie is de kleinste van het stel. Omdat we kittens graag samen plaatsen, zou het mooi zijn als Miepie mag verhuizen met haar broertje Froggie (of misschien wel met Froggie en Dirkje :) ).

Miepie

Miepie

Froggie en Miepie

Miepie Dirkje en Froggie

Wilt u Miepie en/of haar vriendjes een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer