Miep

Miep

Miep werd als vondeling aangemeld en kwam bij een depot van de dierenambulance. Na wat onderzoek bleek ze wel degelijk een eigenaar te hebben die helaas al sinds langere tijd niet meer naar haar omkeek. De eigenaar gaf ook aan de poes niet terug te willen. Als organisatie kun je iemand dan wijzen op de wet en dat hij/zij verplicht is zijn dier terug te nemen. Het resultaat zal dan waarschijnlijk zijn dat de poes terug genomen wordt en meteen weer op straat beland. Dit deed de dierenambulance besluiten contact met ons op te nemen. Wij hebben Miep vervolgens opgenomen.

Miep is een bescheiden poesje van ongeveer drie jaar oud. In onze opvang is ze verlegen maar als je haar één op één opzoekt geniet ze enorm van de aandacht. Wij zoeken voor haar dan ook een rustig nieuw huis waar ze alleen of met een andere rustige kat leeft. Ook een druk jong gezin is niet aan haar besteed. Hoe Miep met honden is, is niet bekend.

Na haar leventje op straat verdient dit meisje echt een fijne eigen plek. Hopelijk geeft u haar deze kans!

Wilt u Miep een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer