Maddy

Dit guitige snoetje is Maddy.

Maddy komt uit een nestje van zeven dat is gevonden tijdens een sterilisatie actie op een boerderij. De ‘wilde’ moederpoes is na de sterilisatie teruggezet en Maddy is samen één zusje en één broertje geplaatst in een gastgezin.

Dit lieve poesje is een echte knuffelkont en komt heel graag bij je op schoot liggen. Ze vindt het heerlijk om tegen een warm lichaam aan te kruipen. Het kan haar eigenlijk niet gezellig genoeg, het liefst kruipt ze zelfs bij je onder een dekentje. Maddy is een hartstikke stoer poesje, ze kent weinig angst. Ook vindt ze het leuk om tv te kijken, het liefst op het kastje pal voor de tv. Voetbal is een favoriet. En niet alleen op tv, maar ook in het echt speelt ze graag een potje poezenvoetbal.

Maddy is meestal als eerste ontdooid als er nieuwe mensen over de vloer komen. Ook met kinderen is ze harstikke goed. Ze laat zich graag aaien en vind het helemaal geweldig om samen te spelen.

Wilt u Maddy een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer