Macy

Dit prachtige dappere poesje is Macy.

Macy komt uit een nestje van zeven dat is gevonden tijdens een sterilisatie actie op een boerderij. De ‘wilde’ moederpoes is na de sterilisatie teruggezet en Macyis samenmet één zusje en één broertje geplaatst in een gastgezin.

Het is een heerlijk aaibaar poesje dat graag komt knuffelen. Ze is zeer nieuwsgierig en gaat graag op avontuur. Geen hoekje van het huis laat ze dan ook onontdekt. Het is een klein vreetzakje dat als je even niet oplet ze ook de bakjes van haar broertje en zusje leeg eet.

Macy is een zelfstandig, slim poesje. Met haar superzachte vacht is het een genot om haar op schoot te hebben.

Wilt u Macy een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer