Macho

Macho is, samen met zijn broertje Murphy en zusje Mystic, geboren rond 16 september. Dit nestje kwam tevoorschijn tijdens een van onze TNR-acties. Dit drietal heeft eerst een aantal weken met hun moeder bij ons op de stichting gewoond. Na een tijdje is de moeder teruggegaan en zijn de kittens in een gastgezin ondergebracht. Inmiddels zijn de kittens toe aan hun forever home.

Macho is een prachtig, deftig, grijs met wit mannetje. Een heerlijk stabiel vrolijk katje. Hij is in voor een knuffel maar heeft daar niet altijd veel geduld voor omdat er altijd wel wat te spelen en te ontdekken is. Dit doet hij samen met broer Murphy en zus Mystic. Het zou geweldig zijn als Macho mag verhuizen met een van zijn nestgenootjes (of misschien zelfs beide?).

Macho

Macho

Macho Mystic en Murphy

Wilt u Macho een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer