Lucy en Smurf

Dit prachtige en non-stop spinnende duo is bijna klaar voor hun verhuizing. 

Ze zijn geboren op 18 juli. Wat er precies gebeurd is weten we niet. Ze werden samen (pasgeboren) in een achtertuin gevonden. Ze lagen hier al langer want Smurf zat al onder de vliegeneitjes. Was er iets met hun moeder gebeurd? Was er iets mis met de kleintjes en had moeder ze bewust in de steek gelaten? Antwoorden kwamen niet, dus gingen ze bij ons ‘aan de fles’. In eerste instantie leek alles prima te gaan. Ze groeiden als kool en ontwikkelden zich prima. Totdat er een groeiverschil ontstond… Lucy groeide volgens de curve door, maar Smurf leek stil te staan. Hij kreeg vervolgens overal kale plekjes en verloor een groot deel van zijn haartjes. Hij was niet actief en we werden bang dat hij het mogelijk niet ging redden. Totdat een zoveelste behandeling wél aansloeg. Zijn plekjes verdwenen en zijn haartjes groeiden weer terug. Hij werd actiever en begon aan een inhaalslag. Smurf is nog steeds wat kleiner dan zijn zus Lucy, maar hij kan haar absoluut aan! Onze arts heeft hem recent nog nagekeken en gezond verklaard. 

Lucy en Smurf zijn echt twee cadeautjes. Een heerlijk speels duo die zodra ze je zien beginnen te spinnen. Knuffelen en gek doen, dat is hun hobby.

Ze zijn recent gevaccineerd en gechipt en mogen vanaf maandag 10 oktober verhuizen. Ze mogen eventueel al wel gereserveerd worden.

Lucy en Smurf

Wilt u Lucy en Smurf een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer