Lio en Luca

Lio (cypers grijs/wit) en Luca (cypers grijs) zijn alles wat je van een kitten kan wensen. Luca lijkt in eerste instantie de minst stoere van het stel, maar nadat hij gewend is, en dat is meestal al na 5 minuutjes, is hij niet meer te stoppen. Dit kleine mannetje heeft energie voor tien en wil altijd spelen. Hij maakt regelmatig tijd voor een knuffeltje. Even aaien en het motortje gaat aan.

Lio is een heerlijke knuffel. Hij onderbreekt het spelen met zijn broertje graag even voor een aai. Ook komt dit kereltje heerlijk bij je liggen als hij even een pauze nodig heeft van al het spelen. De katjes konden ook prima overweg met de volwassen kat in het gastgezin.

Kortom, een geweldig stel!

Deze twee heren zijn, samen met nog een broertje en zusje, geboren rond 2 mei 2022.

Heeft u interesse in deze twee geweldige huisgenootjes?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Lio Lio en Luca Luca
Lio en Luca Luca

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer