Lima

Deze sierlijke Lima met haar betoverende ogen mag nu ook op zoek naar een fijne plek.

De afgelopen weken is Lima een goede moeder én pleegmoeder geweest. Inmiddels is ze gesteriliseerd en opgebloeid tot een heerlijke aanhankelijke poes. Je hoeft Lima maar aan te kijken en de spinmachine gaat draaien.

Opgepakt en vastgehouden worden vindt ze (nog) lastig, maar op haar rug voor je liggen om gekroeld te worden kan niet lang genoeg duren.

Lima

Lima

Lima

Lima zit in een gastgezin met Parky en Sony, twee kittens waarvoor ze pleegmoeder heeft mogen zijn (en nog steeds een beetje is). Deze drie slapen iedere nacht heerlijk samen. Mocht u naast ruimte voor Lima ook nog ruimte hebben twee geweldige kittens, dan is de combinatie met Parky en Sony perfect. Door op de foto hieronder te klikken kunt u meer lezen over Parky en Sony.

Lima

Heeft u interesse in Lima (en misschien zelfs ook in Parky en Sony)?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer