Laska en Stortie

Maak kennis met Laska en, haar ‘brother from another mother’, kleine Stortie.

Laska is een prachtig driekleurtje. Ze is niet alleen mooi om te zien maar ze is ook nog eens geweldig lief. Deze energieke dame houdt enorm van spelen maar maakt na al het rennen ook graag even tijd vrij om te knuffelen, waarbij het motortje al snel aan gaat.

Laska is met haar drie broers in een gastgezin geplaatst. Hier is ze uitgegroeid tot een lief, speels en soms eigenwijs katje. Tijdens haar verblijf bij het gastgezin heeft ze ook kennis gemaakt met andere katten en kittens. Een van deze andere kittens is Stortie.

Stortie is vernoemd naar de plek waar hij gevonden is, camping Stortemelk op Vlieland. Hij was hier helemaal alleen en zijn precieze achtergrond blijft een vraagteken. Stortie is lief, enorm grappig en vanaf dag één al super sociaal. Met zijn ietwat langere vachtje is het ook nog eens een plaatje om te zien. Stortie kan heerlijk spelen maar komt ook graag even bij je voor wat aandacht. Hij ligt graag even in je nek en hij komt regelmatig een ‘kopstoot’ geven om te laten merken dat hij het naar zijn zin heeft.

Ook is Stortie gek op eten. Zorg er dus voor dat het (mensen)eten niet onbeheerd blijft als er niemand in de buurt is. De kans is dan groot dat Stortie even komt proeven ;)

Stortie is naar schatting half juni geboren en is daarmee iets jonger dan Laska. Ze spelen erg leuk samen en Laska is een beetje als Storties grote zus.

Laska en Stortie

Stortie

Laska

Stortie

Laska

Stortie

Laska

Heeft u interesse in dit leuke duo?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer