Laska en Lasgo

Làska (driekleur, poes) en Lasgo (cypers grijs/wit, kater) zijn twee geweldige kittens. Lasgo is een stoer katertje die altijd als eerste overal op af gaat. Hij houdt van spelen maar met zijn zachtaardige karakter is dit stevige kereltje ook een geweldige knuffel.

Làska is een energieke dame. Ze is zeker in voor een knuffel maar spelen staat vaak op nummer één. Als ze eenmaal uitgerend is laat ze zich graag uitgebreid aaien.

Deze broer en zus zijn een echte aanwinst! Heerlijk speels en al knorrend laten ze zich graag knuffelen. De katjes konden ook prima overweg met de volwassen kat in het gastgezin.

Heeft u interesse in deze twee geweldige huisgenootjes?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

 

Laska en Lasgo
Laska Lasgo

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer