Lappie

Maak kennis met ons mooie, maar vooral lieve meisje; Lappie van inmiddels een jaar oud.

Lappie kwam als klein hummeltje al binnen. Er was afstand van haar gedaan ivm aanhoudende diarree. Inmiddels had ze een groot anus prolaps. Daarnaast had ze gedrag wat niet helemaal bij een kitten hoorde. Niet gek, daar ze als enigste kitten opgroeide. 

Inmiddels zijn we een jaar verder en is Lappie ontwikkeld als een heerlijke gekke meid. Ze is een echte avonturier en gaat graag naar buiten om vervolgens lekker bij baasje op de bank te knuffelen. Let wel, Lappie geeft goed aan wat ze wil. Ze is erg vocaal. :) Ze is klein van stuk, maar zo snel als de wind en haar spel is een aardigheid om naar te kijken. 
Aan haar prolaps is ze geopereerd, en hier is gelukkig niks meer van terug te zien. 

Voor Lappie zoeken we een thuis waar ze veilig naar buiten kan. Landelijk, of met een ruim afgezette tuin. Ze is dol op honden. Ze zou bij een andere rustige kater geplaatst kunnen worden, maar een plek alleen zou ze ook niet erg vinden.

Wie geeft dit meisje een thuis?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer