Kwittie

Kwittie

 

Deze mooie witte jongen is ongeveer tien jaar oud. Wat er allemaal in zijn leven gebeurd is weten we niet, maar hij kwam op een dag aanlopen bij mensen die zich zijn lot aantrokken en hem zijn gaan voeren. Hij was heel erg schuw op dat moment. Kwittie besloot te blijven en kreeg zelfs een huisje in de tuin voor onderdak. Zo leefde hij probleemloos en begon steeds wat meer toenadering te zoeken tot zijn verzorgers. Het was niet helemaal duidelijk of Kwittie al gecastreerd was waardoor men besloot hem te vangen en naar ons te brengen. In ‘gevangenschap’ draaide Kwittie nog meer bij. Hij liet zich uitgebreid aaien en genoot van de dagelijkse knuffels. Hij bleek al gecastreerd te zijn dus in dat opzicht konden wij niks meer betekenen. Wij zagen echter wel een beginnende aantasting van zijn oren als gevolg van huidkanker, iets dat we vaak zien bij katten met witte oren. Wij hebben zijn verzorgers hiervoor gewaarschuwd en aangegeven dat ze, als dit erger ging worden, aan de bel moesten trekken. Tevens boden wij aan dat Kwittie bij ons mocht blijven. Hij is in de basis een sociale kater en wij gunden hem een fijne eigen plek voor de rest van zijn leven in plaats van een buitenplek. Zijn verzorgers besloten gebruik te maken van dit aanbod.

Kwittie woont inmiddels in een kleine groep waar hij het prima doet. Hij vindt nieuwe mensen soms nog even spannend, maar zodra hij je kent is het goed. Zijn nieuwe baasje zal dan ook even geduld met hem moeten hebben. Hij heeft gewoon een beetje tijd nodig om te ontdekken dat het goed is. Hopelijk vinden wij iemand die Kwittie nog een paar fijne jaren kan geven! Zijn oortjes zijn redelijk rustig nu. Mocht hier verandering in komen, dan valt de behandeling nog onder onze stichting.

Wilt u Kwittie een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer