Kerstmarkt

Na twee coronajaren zonder Kerstmarkt gaat hij dit jaar eindelijk weer door!

Op zaterdag 17 december is iedereen welkom om kennis te maken met onze stichting en haar bewoners. Het belooft een geweldige dag te worden.

Hieronder alvast een voorproefje van wat u dit jaar kunt verwachten.

Informatie over de stichting en haar historie

kerstmarkt

Een loterij met mooie prijzen

Geheel volgens traditie is er dit jaar natuurlijk ook weer een loterij. Sterker nog… we hebben dit jaar twee loterijen. Een loterij op de dag zelf en een online loterij voor iedereen die er op de dag zelf niet bij kan zijn (of mee wil doen aan beide loterijen ;) ).

loterij

Eten en drinken

Er is ook dit jaar weer genoeg te eten en te drinken. Zo is er koffie, thee en warme chocolademelk met wat lekkers erbij. Ook worden er dit jaar weer volop oliebollen gebakken. Liever zin in wat hartigs? Er wordt ook warme snert geserveerd!

oliebollen

Informatie over vrijwilligerswerk

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken. Op de kerstmarkt kunt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Ook kunt u zich direct inschrijven voor een meeloopdag.

En natuurlijk heel… veel… katten! :)

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer