Jos

Jos, Joëlle en Joris zijn opgevangen in een gastgezin samen met hun moeder. Mama heeft ze alles kunnen leren wat een kitten moet weten. Met zijn drietjes kunnen ze de boel behoorlijk op stelten zetten. Ze stuiven soms als een ware tornado met zijn drieën door de kamer. Niets is veilig voor ze; handen, voeten, tenen en benen worden graag als speelgoed gebruikt. Ook slepen ze regelmatig alle mandjes en kleedjes naar andere plekken. Dit trio kan ontzettend goed met elkaar opschieten en mocht er iemand zijn die drie kittens zoekt dan is dit het perfecte setje.

Jos is een echte knuffelkont. Hij komt heel graag op schoot liggen en gaat dan languit liggen om zich overal te laten kriebelen. Hij is natuurlijk nog wel een kitten, dus ondertussen wil hij ook je hand pakken en zachtjes bijten.

Jos is een evenwichtige kater. Hij is vrij rustig, niet bang aangelegd en durft op nieuwe dingen af te stappen. Jos houdt van gezelschap; van mensen en van andere katten. In het gastgezin speelt hij heel graag met zijn broertje en zusje, maar kan hij ook goed overweg met de volwassen katten van het gastgezin.

Wilt u Jos een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer